Epic ligger mitt på Universitetsholmen med sin unika mix av entreprenörer, studenter, näringsliv och kulturupplevelser. Huset ligger precis intill vattnet och har utmärkta förbindelser med tåg från Malmö C, busshållplatser på Nordenskiöldsgatan och cykelvänliga vägar inom staden. Kastrup ligger bara 20 minuter bort.

I händelsernas centrum

I det ständigt växande området ligger Malmö universitet, Malmö Live, inkubatorn MINC, företagsklustret Media Evolution City, STUDIO, SVT och Malmö Saluhall. Du hittar också ett stort utbud av restauranger och caféer, närbutik, apotek och gym. Den gamla stadskärnan med sitt cityutbud ligger runt hörnet. Se filmen om Universitetsholmen.

Med den livliga Nordenskiöldsgatan på ena sidan och den avkopplande kajpromenaden på den andra har Epic en varierad och dynamisk omgivning. Inne i huset erbjuder det öppna, gröna atriet plats för både reflektion och interaktion. På entréplan ligger restaurangen Locali som serverar fräscha rätter med stort fokus på hälsa. Strax utanför kan du hitta inspiration i hamnbassängens vattenblänk. Det rikliga cityutbudet har du alltid inom nära räckhåll.

Förstklassiga kommunikationer med hållbara färdmedel

Promenad till Malmö C 2 min
Kastrup 23 min
Köpenhamn 37 min
Lund 13 min
Stadsbussar var 5:e minut
Cykelvänliga vägar