Epic är konstruerat med människans välmående i centrum. Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Den centralt placerade trappan inbjuder till rörelse och leder oss vidare till de olika verksamheterna i huset.

Hälsosamma kontorslokaler till uthyrning
Vill du också kunna erbjuda dina medarbetare en hälsosam arbetsplats? Nu finns det enbart en lokal kvar i Epic:

• 268 kvadratmeter
• Utsikt mot vattnet och kajpromenaden
• Direkt anslutning till det grönskande atriet
• Egen entré från både atriet och kajpromenaden
• Skyltläge
• Inflyttning våren 2020

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om ytan som fortfarande finns att hyra.

Presentation av Epic

PDF med information om Epic.

Service för en enklare vardag

Gemensamt mötesrum för 40 personer
Restaurang och café på entréplan
Medlemskap i bilpool
Årskort till Malmö stadstrafik
Cykelhotell
Dusch och omklädningsrum

Fakta

Total kontorsyta ca 12 000 kvm
6 våningar
Utsikt över kajen
Publikt atrium
Butikslokaler i entréplan
Inflyttning våren 2020

Ett hus att må bra i

Epic är en hälsosam arbetsplats som uppmuntrar till goda vanor. Husets läge nära Malmö C, det inbyggda cykelhotellet med omklädningsrum och duschar samt tillgången till bilpool innebär att det finns få anledningar att ta bilen till jobbet.

Epic har ett optimalt inomhusklimat och det grönskande atriet ger ett generöst ljusinsläpp. Vid kajen strax utanför huset finns ett promenadstråk som bjuder in till både vila och rörelse. Till kontorslokalerna på översta våningen hör en takterrass med spektakulär utsikt över hamnområdet. Efter sommaren öppnar även pokérestaurangen Locali som kommer att erbjuda hälsosam och närproducerad mat.

En sund och hälsosam arbetsmiljö bidrar till ökat välbefinnande för dig och dina kollegor – och när medarbetarna mår bra finns det goda förutsättningar för att hela er verksamhet ska gå bra. Epic är det första kontorshuset i Norden som är precertifierat enligt WELL.

Hållbara material och upcycling

Atriet i Epic består till stora delar av lokalt upcyclade material, dvs förädlat och återanvänt byggmaterial. Väggarna kläs med bland annat träpanel från en av Skanskas rivningsfastigheter i Nyhamnen. På så sätt får en liten bit av Malmös historia chansen att bidra med karaktär och atmosfär på ett nytt ställe. På golvet läggs betongplattor med krossat tegel som är en restprodukt från Epics egen fasad.

Upcyclade material är ett bra sätt att minska klimatbelastningen. Den största miljövinsten får man genom att återvinna lokalt och undvika långa transporter.

Välkommen in i Epic!

Se vår virtuella rundtur.