Epic är konstruerat med människans välmående i centrum. Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Den centralt placerade trappan inbjuder till rörelse och leder oss vidare till de olika verksamheterna i huset.

Hälsosamma kontorslokaler till uthyrning
Vill du också kunna erbjuda dina medarbetare en hälsosam arbetsplats? Nu finns det enbart en lokal kvar i Epic:

• 268 kvadratmeter
• Utsikt mot vattnet och kajpromenaden
• Direkt anslutning till det grönskande atriet
• Egen entré från både atriet och kajpromenaden
• Skyltläge
• Inflyttning vintern 2020/2021

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om ytan som fortfarande finns att hyra.

Presentation av Epic

PDF med information om Epic.

Service för en enklare vardag

Gemensamt mötesrum för 40 personer
Restaurang och café på entréplan
Medlemskap i bilpool
Årskort till Malmö stadstrafik
Cykelhotell
Dusch och omklädningsrum

Fakta

Total kontorsyta ca 12 000 kvm
6 våningar
Utsikt över kajen
Publikt atrium
Butikslokaler i entréplan
Inflyttning vintern 2020/2021

Ett hus att må bra i

Epic är en hälsosam arbetsplats som uppmuntrar till goda vanor. Husets läge nära Malmö C, det inbyggda cykelhotellet med omklädningsrum och duschar samt tillgången till bilpool innebär att det finns få anledningar att ta bilen till jobbet.

Epic har ett optimalt inomhusklimat och det grönskande atriet ger ett generöst ljusinsläpp. Vid kajen strax utanför huset finns ett promenadstråk som bjuder in till både vila och rörelse. Till kontorslokalerna på översta våningen hör en takterrass med spektakulär utsikt över hamnområdet. På entréplan ligger restaurangen Locali som serverar fräscha rätter med stort fokus på hälsa.

En sund och hälsosam arbetsmiljö bidrar till ökat välbefinnande för dig och dina kollegor – och när medarbetarna mår bra finns det goda förutsättningar för att hela er verksamhet ska gå bra. Epic är det första kontorshuset i Norden som är precertifierat enligt WELL.

Välkommen in i Epic!

Se vår virtuella rundtur.

Vi i huset

”Epics hälsoprofil matchar vad vi erbjuder”

Samer Rabie är kock och grundare av Locali Food, som öppnat i Epic. “När möjligheten att öppna i Epic dök upp var det först läget som lockade – huset ligger så vackert vid vattnet och det är mycket folk som rör sig i området. Men framför allt handlar det om hälsofokuset med Epic. Det passar så bra med det jag själv gör.”

Kontor för coworking: Hälsa och mervärde i Spaces

International Workplace Group, IWG, är en internationell aktör specialiserad på flexibla arbetsplatslösningar. För dem rådde det ingen tvekan om att välja Epic när de skulle etablera sitt koncept Spaces i Malmö.

– Vi brukar kika på läget i stort och det i förhållande till publika transportmedel. Här ligger Epic väldigt bra till. Dessutom är huset vackert beläget vid kajen.