Epics design fokuserar på människans välmående. Det grönskande atriet, den centralt placerade trappan, cykelhotellet och kajpromenaden utanför huset möjliggör och inspirerar till en sund livsstil.

Viktigt välbefinnande

För att kunna göra ett bra jobb, behöver du själv må bra. I Epic utgår vi från hur den byggda miljön påverkar oss. Vår dröm är att bygga ett hus som maximerar ditt välbefinnande. Omkring 90 % av ett företags driftskostnader går vanligtvis till personalkostnader, och vi spenderar 90 % av dygnet inomhus – så det finns all anledning att optimera byggnaders inomhusmiljö utifrån människans behov.

Epic är precertifierat enligt den nya internationella standarden WELL. WELL bygger på medicinsk och vetenskaplig forskning och utgår från hur den byggda miljön påverkar oss. För att certifieras krävs det att man når upp till högt ställda krav på bland annat dagsljusnivåer och luftkvalitet. För att certifieras enligt WELL handlar det också om att skapa distraktionsfria och bekväma miljöer som banar väg för produktivitet. Ta gärna kontakt med oss på Skanska för att höra mer om hur vi i Epic gör allt det här, och en hel del mer.

En grön oas

Epic består av två huskroppar som binds samman av ett atrium som bildar en länk mellan ute och inne. Dagsljuset flödar ner genom glastaket över träd och grönska. Här finns både mötesplatser och avkopplande miljöer samt ett cykelhotell med omklädningsrum, dusch och handduksservice. På entréplan ligger restaurangen Locali som serverar fräscha rätter med stort fokus på hälsa. I atriet hittar man den centralt placerade trappan som gör trapporna, istället för hissen, till det naturliga valet. Som stöd för en sund livsstil för dig och dina medarbetare finns det gym, cykelvägar och fler lunch- och fikaställen med hälsosam profil i närheten.

Utsikt över vattnet

Strax utanför Epic ligger kajen med sin kajpromenad. Här kan du sitta invid vattnet eller ta promenadmöten och sköna lunchpauser, eller bara njuta av en nypa frisk luft.